Adverteren

Steeds meer adverteerders ontdekken de kracht van radioreclame via Hitradio Centraal FM. Wilt u adverteren in het rivierengebied, of erbuiten, dan bent u bij Hitradio Centraal FM aan het juiste adres. Of het nu gaat om het snel en slagvaardig brengen van een reclameactie of het vergroten van uw naamsbekendheid, radioreclame via Hitradio Centraal FM werkt en het is goedkoper dan u denkt!

Daar waar de consument is

Hitradio Centraal FM is daar waar de consument is. De moderne consument is graag in de buurt van zijn favoriete mix van muziek, nieuws, informatie en advertenties. Hij of zij heeft een band met de radiozender. Thuis, op het werk of via de app in de auto. Vrijwel altijd is er radio in de buurt. Hitradio Centraal FM biedt de ideale mogelijkheid voor vergroting van de naamsbekendheid, van uw bedrijf.

Klein budget, geen probleem

Hitradio Centraal FM biedt U de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bewerkstelligen. Productiekosten zijn volledig beheersbaar en het is mogelijk de productie op het budget af te stemmen. Het bereik van Hitradio Centraal FM is, ondanks het enorme radioaanbod, goed.
Wilt U meer weten over radioreclame voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met Hitradio Centraal FM via e-mail: sales@hitradiocentraalfm.nl